Over Elana en Dennis

Elana

Elana

Ik ben 22 jaar en doe in het dagelijks leven onderzoek in het Streeklaboratorium in Haarlem. Ik kom uit een sportieve familie. Toen ik jong was turnde ik veel, reed ik paard en liep ik soms hard samen met mijn moeder. Toen ik op kamers ging wonen ben ik toen ik gesetteld was langzaamaan weer begonnen met hardlopen, maar raakte er steeds na een paar maanden op uitgekeken.

In 2015 ging opeens de knop om en ging ik steeds regelmatiger lopen. In een impulsieve bui schreef ik mij in voor de halve marathon in mei, en zodoende moest ik ook echt gaan trainen. Na dat evenement was ik verkocht en werd het een uitdaging om sneller en technisch beter te worden.

Nu, 2 jaar later, 4 halve marathons en een hoop andere evenementen verder ben ik ook begonnen met triathlon. Ik vond het tijd voor een nieuwe uitdaging en zo debuteerde ik afgelopen juni als triathlete in Utrecht. Naast lopen staan fietsen en zwemmen dus tegenwoordig ook vaak op de planning, en ook dat doe ik met onwijs veel plezier.

Wat schrijven betreft heb ik vroeger lange tijd een blog bijgehouden, maar op een gegeven moment is dat naar de achtergrond geschoven. Om nu te bloggen samen met degene die mij het meest motiveert en het beste in mij naar boven haalt over onze gezamenlijke passie is toch wel heel speciaal.

 

Dennis

Dennis

Ik ben 25 jaar en in het dagelijks leven werk ik met veel plezier als online marketing consultant. Ik ben heel erg competitief ingesteld en heb een grote winnaarsmentaliteit. Daarom kan ik in de sport mijn energie goed kwijt.

Hardlopen heeft mij vroeger eigenlijk nooit zo aangetrokken, totdat ik Elana leerde kennen. Met mijn goede gedrag ging ik haar supporten bij de CPC-loop in Den Haag. Toen ik zoveel mensen – dik, dun, jong en oud – over de finishlijn zag gaan, vond ik dat erg inspirerend. Ik beloofde Elana dat ik het jaar daarop ook de 10 kilometer zou gaan lopen.

Inmiddels ben ik nu al ruim 3 jaar fanatiek hardloper. Ik merk dat ik mijn drive in het hardlopen ontzettend goed kwijt kan, omdat ik mijn eigen doelen kan stellen en mijn grens telkens een beetje kan verleggen. Zo heb ik in 2018 mijn eerste marathon gelopen! Ik vind het leuk dat Elana en ik nu dezelfde passie delen, en via ons blog delen wij dat ook graag met jou!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s