Over Elana en Dennis

Elana

Elana

Ik ben 26 jaar en in het dagelijks leven ben ik een PhD student in het UMCU op de afdeling regeneratieve geneeskunde. Ik kom uit een sportieve familie. Toen ik jong was turnde ik veel, reed ik paard en liep ik soms hard samen met mijn moeder.

In 2015 rende ik steeds vaker met plezier rondjes door Leiden. In een impulsieve bui schreef ik mij in voor de halve marathon in mei, en zodoende moest ik ook echt gaan trainen. Na dat evenement was ik verkocht en werd het een uitdaging om sneller en technisch beter te worden.

Nu, 3 jaar later ben ik volledig verkocht aan de Triathlonsport. Ik heb inmiddels twee halve gedaan (Challenge Almere en Challenge the Championship) en wil nu heel graag een hele marathon lopen! Ik train bij ZVL, de triathlonvereniging in Leiden.

Wat schrijven betreft heb ik vroeger lange tijd een blog bijgehouden, maar op een gegeven moment is dat naar de achtergrond geschoven. Om nu te schrijven samen met degene die mij het meest motiveert en het beste in mij naar boven haalt over onze gezamenlijke passie is toch wel heel speciaal.

Dennis

Dennis

Ik ben 29 jaar en in het dagelijks leven werk ik met veel plezier als online marketeer. Ik ben heel erg competitief ingesteld en heb een grote winnaarsmentaliteit. Daarom kan ik in de sport mijn energie goed kwijt.

Hardlopen heeft mij vroeger eigenlijk nooit zo aangetrokken, totdat ik Elana leerde kennen. Met mijn goede gedrag ging ik haar supporten bij de CPC-loop in Den Haag. Toen ik zoveel mensen – dik, dun, jong en oud – over de finishlijn zag gaan, vond ik dat erg inspirerend. Ik beloofde Elana dat ik het jaar daarop ook de 10 kilometer zou gaan lopen.

Inmiddels ben ik sinds 2015 fanatiek hardloper. Ik merk dat ik mijn drive in het hardlopen ontzettend goed kwijt kan, omdat ik mijn eigen doelen kan stellen en mijn grens telkens een beetje kan verleggen. Zo heb ik in 2018 mijn eerste marathon gelopen! Ik vind het leuk dat Elana en ik nu dezelfde passie delen, en via ons blog delen wij dat ook graag met jou!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s