Herinneringen aan de muur

Een groot deel van ons zit op dit moment natuurlijk thuis, ook om te werken. Ik werk zelf in onze werkkamer, waar naast de klok en één poster, nog niets aan de muur hing, een beetje saai vond ik zelf. Toen ik van fotocadeau een nieuw product mocht proberen, was ik gelijk enthousiast! Ik vind het altijd leuk om foto’s te maken op vakantie, maar nog leuker om er dan daarna daadwerkelijk wat mee te doen. En ook voor jullie zijn er nu leuke kortingen op deze producten!

Ik schreef al eens eerder over een foto op hout die ik bij hen mocht bestellen. Toen koos ik voor een landschapsfoto, want inmiddels hebben we al genoeg foto’s van onszelf thuis, vonden wij. Mocht je benieuwd zijn naar wat we nog meer in huis hebben hangen dan kun je dat artikel nog even lezen! Dit keer mocht ik 9 hexagons uitkiezen om zelf, in de vorm die wij leuk vonden, op de muur te plakken*. Deze zijn het geworden!

De 7 hexagons op de linkerfoto zijn foto’s van allerlei steden waar wij op vakantie zijn geweest. Ik vind foto’s en posters van steden altijd erg leuk staan, dus besloot ik hier een collage van te maken. De andere twee zijn twee foto’s van onze vakantie naar Namibië, die wilden we los ophangen in het toilet. Het leuke hieraan is ook; dat als je foto’s hebt die je er nog aan toe wil voegen, dat je die later altijd nog kunt bestellen!

De afmetingen van deze hexagons zijn 17x15cm, maar ze hebben ook grotere formaten. Ze worden geleverd inclusief plakstrips en een gebruiksaanwijzing, waardoor je meteen weet hoe je ze het beste op de muur kan plakken. Wij hebben ook gelijk getest of ze van de muur (zowel behang als verf) af kwamen, en dat lukte vrij makkelijk. Nou wil dat niet zeggen dat dat ook zo is als ze er al erg lang op hebben gezeten, maar dat heb ik natuurlijk nog niet kunnen proberen. Het is in ieder geval ideaal als je niet in je muren kan of wil boren.

Op beide foto’s zie je links een klein wit tooltje, die zit standaard bij een set hexagons inbegrepen. Hiermee kun je de afstand tussen de plaatjes precies gelijk houden zonder eerst te hoeven meten, super handig! Het enige wat je zelf nog hoeft te meten is de afstand of hoogte waar je ze op wil hangen en het is denk ik handig een waterpas te gebruiken om ze er recht op te krijgen.

En zo zijn ze geworden! Het lijkt ons heel leuk om in de toekomst meer foto’s toe te voegen aan de collages; en daar is zoals je kunt zien nog genoeg ruimte voor! Ook willen we de muur misschien verder opleuken met een wereldkaart schilderij in bijpassende kleuren, er is keuze genoeg!

Wil je nou zelf een foto op hexagon bestellen? Dat kan! Door op de link te klikken kun je je eigen foto’s of printjes uitzoeken en met de code MP50 krijg je ook nog eens 50% korting! Ook op foto’s op cirkels krijg je 50% korting met de code MC50.

Heb jij zelf ook eigen foto’s aan de muur?

Liefs,

Elana

* Ik heb de producten gratis gekregen, maar krijg niet betaald voor het schrijven van dit artikel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s