Favoriet in April

“Favoriet van de maand” artikelen vind ik altijd heel leuk om te lezen, maar eigenlijk ook wel leuk om zelf te schrijven! De afgelopen maand is weer voorbij gevlogen, maar er zijn toch wel wat leuke dingen die ik heb gedaan en ontdekt die ik graag met jullie wil delen. Hopelijk gaat het zonnetje de komende maand een beetje vaker schijnen en kunnen we allemaal een beetje bijkleuren na deze lange winter. Lees snel verder voor mijn favorieten van de afgelopen maand.

SIS sportvoedingSiS Go Energy Gel Isotonic 7-Pack

Voor degenen die het artikel over mijn voeding hebben gelezen, je zal vast begrijpen dat ook sportvoeding een issue is. Veel chemische dingen vallen niet al te goed, en dat is nou juist wat je níét wil tijdens een wedstrijd! Lange afstanden zonder sportvoeding is geen optie, dus ben ik begonnen met het testen van verschillende dingen. De gels van SIS (Science In Sport) bevallen mij heel goed! Ze zijn niet zo plakkerig, je hebt niet extreem veel water nodig om ze weg te krijgen én ze smaken ook best prima. Dat is vast één optie!

Berlijn

IMG_20180502_133505

Samen met mijn vader en zusje ging ik op stedentrip naar Berlijn, voor een lang weekend. Wij zijn alle drie nogal gek op Duits eten, en genoten volop van de braadworst, Frankfurter torte en schnitzel. Een heerlijk weekend om met zijn drieen bij te kletsen en te genieten van het zonnetje en de prachtige stad. Met stip mn favoriete weekend van deze maand

Giro Air Attack

Deze beauty kreeg ik van mijn mama, de vriend van mama en mijn zusje voor mijn verjaardag ( die pas deze maand is, maar ze vonden dat ik hem al wel verdiend had). Echt een geweldige helm, zit lekker, niet te warm op je hoofd en met een magnetisch vizier met superfijne UV filter. Héél erg blij met deze! En hij kleurt mooi bij mijn fiets

Huawei P20 lite

Afbeeldingsresultaat voor p20 lite

Na 3 Iphones waarvan de batterij steeds na twee jaar echt wel op was, was ik toe aan iets anders. Na veel enthousiaste verhalen in mijn omgeving over de Huawei telefoons, en het super voordelige abonnement wat ik erbij kon krijgen, was ik om. Ik heb hem de afgelopen maand gebruikt en getest en ben er heel blij mee! Naast de gebruiksvriendelijkheid ben ik ook heel erg verrast over de camera! De portretmodus is erg tof, en beide camera’s zijn van goede kwaliteit. Aanrader!

Laatste binnentrainingen

Met het einde van de maand april, is dan ook echt het einde van de binnentrainingen aangebroken. Gisteren, op 1 mei, was de eerste echte open water training van dit seizoen! Heerlijk om weer te kunnen genieten van het zonnetje en het rustige water, terwijl je alle theorie nu in het open water in de praktijk kunt gebruiken. Dat het water nu nog maar nét 12 graden is, nemen we dan maar voor lief!

De maand mei brengt mij hopelijk een nieuwe medaille op de halve marathon, een seizoensdebuut op de triathlon én heel wat meer zonnestraaltjes dan april. Daarnaast ben ik jarig, en hopelijk kan ik dat daadwerkelijk weer eens vieren in het zonnetje!

 

Liefs,

Elana

Een gedachte over “Favoriet in April

  1. Pingback: 10 x favoriet de afgelopen zomer – Hardloopstel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s