Ik ga op reis en neem mee..

Sportkleding! Over twee weken vlieg ik samen met mijn mama naar Toronto voor een week vakantie. Wellicht een ietwat ongewone bestemming voor zo’n week, maar een vriendinnetje van mij zit daar voor stage en zodoende kwamen we daar terecht. Aangezien mijn moeder een van nature fanatieke loper is, gaan we uiteraard ook daar gewoon door met trainen. Vandaag laat ik zien wat ik meeneem op zo’n tripje (en dat zijn stiekem ook een beetje mijn favoriete spullen) en vertel ik wat er op de planning staat.

Allereerst, lange tights om in te kunnen rennen. Aangezien het daar twee weken geleden nog -17 graden was, is een kort broekje op dit moment wellicht niet helemaal gepast. Mijn favoriete winterbroek van Nike en mijn vrolijk gekleurde tights van Asics gaan mee.

DSC09834

De schoenen die ik meeneem zijn mijn Asics gel-Kayano’s. Eigenlijk blijft dit mijn “all-time favourite” schoen om zowel korte- als lange afstanden mee te lopen. Het is een antipronatie schoen, dat heb ik zeker nodig voor voldoende ondersteuning. Ik heb verschillende modellen geprobeerd (Hoka One Conquest, Nike Lunarglide, Asics Pulse), maar uiteindelijk blijken deze favoriet. Ik heb er ook elastische veters in zitten, om sneller te kunnen wisselen tijdens een triathlon. Zit heerlijk! Nooit meer last van losse veters.

DSC09339Mijn windstopper van Craft is mijn favoriete jasje om mee te lopen in de winter. Deze draag ik het liefst in combinatie met dit grijze Peak shirt (zoals je kunt zien ben ik fan van een heleboel merken). Er zitten handige zakjes in, een apart vakje voor sleutels en je raakt je lichaamswarmte makkelijk kwijt zonder dat je het koud krijgt. Ideaal! Het shirt vind ik fijn omdat hij wat hooggesloten is.

DSC09826

Handschoenen zijn wel een must als het zo koud wordt. Ik loop met hele simpele handschoentjes van Decathlon, waarmee je ook je telefoon zou kunnen bedienen. Samen met lampjes, mijn felgele hesje en Nike muts is mijn outfit om te kunnen rennen dan compleet! Het is erg belangrijk om, als het donkerder wordt, met verlichting en een reflecterend hesje te lopen. Bedenk zelf maar eens dat je mensen in donkere loopkleding niet ziet als je in de auto zit. Deze lampjes zijn redelijk fel, en zitten vast met een magneetje. Omdat ze zo klein zijn voel je ze niet zitten, ideaal dus!

Naast rennen zijn er natuurlijk nog een heleboel andere dingen die we willen doen. Een wijntour bij Niagara on the lake bijvoorbeeld. Ook op een slee achter een groep husky’s aan staat hoog op mijn wensenlijstje. En natuurlijk is er in de stad zelf ook genoeg te beleven, dus vervelen gaan wij ons zeer zeker niet. Volg me op instagram (@laansport) als je op de hoogte wil blijven van mijn tripje! En als je zelf in Toronto bent geweest en je hebt nog tips hoor ik die graag!

Wat zijn jouw must-haves op vakantie?

 

Liefs,

Elana

 

Een gedachte over “Ik ga op reis en neem mee..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s